Home Woensdag 22 Mei 2019

For Love And Grow

Rubriek: Mijn bijdrage
Gemaakt door: Talitha Bouwmeester
Laatst gewijzigd op: 23-12-2010 14:14

"Met liefde, op eigen kracht en door innerlijke wijsheid wordt het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk."

Op 17 september 2004 registreert Simone Kuiter de naam FLAG bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Over de naam heeft ze niet lang nagedacht. Die schiet haar de avond daarvoor te binnen, een ingeving vanuit haar hart. FLAG is een afkorting voor For Love And Grow. In omgekeerde volgorde staan de letters voor Grow And Love Forever.

Het gevoel dat ze iets moest doen, had Simone al een jaar daarvoor. Haar allergrootste droom was en is nog steeds wereldvrede, en dat werd dan ook haar wereldmissie. Haar visie is dat innerlijke vrede als basis moet dienen voor wereldvrede.

Draagt het verwezenlijken van jouw droom bij aan de opbouw van een leefbare en duurzame samenleving? Dan hoeft het niet bij dromen te blijven! FLAG gelooft dat jij bent voorbestemd om jouw droom te verwezenlijken. Daarom helpt FLAG jouw droom samen met derden waar te maken.

FLAG beperkt zich niet tot particuliere initiatieven. Ook bedrijven, bestuurders, politici en overige instanties kunnen rekenen op hulp.

For Love And Grow!

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Armoede halveren Iedereen naar school Gelijke rechten Minder kindersterfte Verbeteren gezondheid moeders Bestrijding dodelijke ziektes Duurzaam leefmilieu Mondiaal samenwerkingsverband