Home Maandag 20 Mei 2019

Mundial Productions

Rubriek: Organisaties
Gemaakt door: Nathalie Schuit
Laatst gewijzigd op: 10-01-2011 17:06

Mundial Productions ken je misschien al van festival Mundial. Maar wat weet je allemaal van alle andere activiteiten en de het idee achter Mundial Productions?

De missie van Mundial Productions is gericht op het bijdragen aan de ontwikkeling van individuen, groepen of een organisatie in ontwikkelingslanden door middel van cultuur. Wat ze hierbij als doel hebben is dat ze de artiesten willen ondersteunen uit ontwikkelingslanden door middel van cultuur en de verbreding van het draagvlak voor ontwikkelingssamenwerking in Nederland door middel van cultuur. Oftwel: op een leuke en creatieve manier de wereld nog mooier maken.

Mundial Productions heeft net als Globalicious de acht millenniumdoelen als uitgangspunt genomen voor haar activiteiten. Deze activiteiten komen tot stand op het kruisvlak van kunst, cultuur en ontwikkelingssamenwerking. Zo hebben ze de Mundial Events (bijvoorbeeld het Festival Mundial), Mundial Concerts (tournees van internationale wereldmuziekartiesten), Mundial Culture - Education (bewustwording op scholen), Mundial Exchange (uitwisseling Nederlandse artiesten met buitenlandse artiesten om van elkaar te leren) en Mundial Business (activiteiten voor het bedrijfsleven vanuit Mundial).

Ontzettend leuk allemaal toch? Neem eens een kijkje op de website wanneer Mundial Productions haar activiteiten gepland heeft!

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Armoede halveren Iedereen naar school Gelijke rechten Minder kindersterfte Verbeteren gezondheid moeders Bestrijding dodelijke ziektes Duurzaam leefmilieu Mondiaal samenwerkingsverband