Home Woensdag 22 Mei 2019

Happinez

Rubriek: Magazines
Gemaakt door: Nathalie Schuit
Laatst gewijzigd op: 12-01-2011 15:02

Je hebt magazines in alle soorten en maten, voor elk type mens en ook over elk onderwerp je maar kunt bedenken. Lifestyle is misschien wel het meest geliefde soort magazine wat er is. Maar als je liever een magazine ontvangt die jou zingeving en verdieping geeft in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven, waar moet je dan naar zoeken?
Kijk eens naar het eerste mindstyle magazine, Happinez. Dit tijdschrijft laat je kennismaken met een heel breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. Op die manier kun je heel anders gaan kijken naar thema's als leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur.
Happinez staat ook boordevol inspirerende interviews, reportages en achtergrondartikelen als met prachtige fotografie en bijzondere vormgeving.
Het magazine verschijnt acht keer per jaar, er is ook een e-magazine van beschikbaar op de website.
Hoef je nou niet direct een abonnement, neem toch eens een kijkje op de website voor leuke gifts, inspiratie of leuke agendapuntjes.

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Armoede halveren Iedereen naar school Gelijke rechten Minder kindersterfte Verbeteren gezondheid moeders Bestrijding dodelijke ziektes Duurzaam leefmilieu Mondiaal samenwerkingsverband