Home Vrijdag 29 Mei 2020

De Betere Wereld

Rubriek: Magazines
Gemaakt door: Nathalie Schuit
Laatst gewijzigd op: 12-01-2011 16:04

Genieten en kiezen voor duurzaamheid gaan prima samen! Dat is wat De Betere Wereld ons wil laten zien door middel van hun website, de wekelijkse nieuwsbrief, de wekelijkse pagina in dagblad de Pers en hun eigen landelijk verspreide krant. De krant staat boordevol weetjes, tips en andere inspirerende onderwerpen in de rubrieken 'Wonen&Leven', 'Eten&Drinken, 'Vervoer', 'Lichaam&Geest', 'Trends&Ontwikkelingen', 'Fair Fashion' en 'De Betere Kleine Wereld'  voor kinderen. Op die manier bereiken ze wel 1.500.000 mensen... een aardig actueel en inspirerend platform dus voor iedereen die groen en duurzaam wil zijn. Ook zijn ze actief met hun Social Media: Youtube, Hyves, Twitter en Facebook is voor hun nog een weg om te inspireren en tips te geven.

De afgelopen editie van De Betere Wereld krant ging bijvoorbeeld over een duurzaam droomhuis (.nl), ecologische kussens, (h)eerlijke recepten en een interessant interview over trendontwikkeling.

Neem eens een kijkje op de website!

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Armoede halveren Iedereen naar school Gelijke rechten Minder kindersterfte Verbeteren gezondheid moeders Bestrijding dodelijke ziektes Duurzaam leefmilieu Mondiaal samenwerkingsverband