Home Zondag 17 Februari 2019

Onze wereld

Rubriek: Magazines
Gemaakt door: Lisa van den Dop
Laatst gewijzigd op: 13-01-2011 10:46

Onze wereld is een magazine wat is opgezet voor de betrokken wereldburger. Tien keer per jaar komt er een exemplaar van dit blad uit. Journalisten, medewerkers en correspondenten schrijven dan over het beeld van de ontwikkelingssamenwerking en de duurzaamheid in de wereld. Er staan van mensen over de hele wereld mooie beeldreportages, intervieuws en columns in.

Als je meer hierover wilt weten kun je ook een bezoekje op de website van Onze Wereld brengen, hier staan namelijk elke dag weer nieuwe berichten van mensen die hard hun best doen om de wereld een beetje beter te maken. Een voorbeeld hiervan is Lisa St. Aubin zij woont sinds 2005 in Mozambique. Zij heeft hier zelf een school voor toerisme en landbouw opgezet. In haar columns verteld ze haar verhalen en ervaringen. Nog een voorbeeld is dat er in  het Midden-Oosten en Noord-Afrika gestreden wordt om de doodstraf volledig te laten verdwijnen.

Als je student bent kun je al een jaarabonnement nemen of cadeau geven vanaf €25,-. Dit is de helft van de normale prijs. Als je nieuwschierig bent geworden, hier kun je naar de website.

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu