Home Vrijdag 29 Mei 2020

Lavera

Rubriek: Lekker voor je lijf!
Gemaakt door: Nathalie Schuit
Laatst gewijzigd op: 31-01-2011 13:00

Goed voor jezelf zorgen met respect voor de natuur? Dat kan met de verzorgingsproducten van Lavera. Lavera gebruikt voor alle producten 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. De producten zijn niet getest op dieren en grotendeels BDIH-gecertificeerd (Duitse vereniging van producenten van natuurcosmetica). Van bodylotion, tot oogcrème, lippenstift en haarspray: de producten van Lavera verzorgen je van top tot teen en versterken je natuurlijke schoonheid.
Lavera denkt dus aan de natuur, maar ook aan de gevoeligheid van je huid. Nog beter, Lavera heeft een complete lijn voor mensen met een allergisch reagerende huid. Alles wordt getest op vrijwillige proefpersonen, dus geen dieren.
Mocht je toch een allergische of irriterende reactie krijgen van een product van Lavera? Dan kun je gewoon het product terug sturen en Lavera vergoedt alles voor je!

Op de website kun je alles vinden over de verschillende producten, waar je ze kunt kopen en tips over het gebruikt. Neem snel een kijkje!

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu