Home Zaterdag 20 Juli 2019

Boutriba

Rubriek: Lekker voor je lijf!
Gemaakt door: Lisa van den Dop
Laatst gewijzigd op: 19-01-2011 16:21

Boútriba is een verzorgingslijn voor kinderen en tieners. Het zijn compleet ‘groene’producten. Het merk is gebaseerd op vier temperamenten van kinderen: avontuurlijk, leergierig, verantwoordelijk en gevoelig. Voor ieder temperament is er een eigen verzorgingslijn ontwikkeld. Hiernaast biedt Boútriba ook nog een witte verzorgingslijn voor baby’s en de gevoelige huid.

De producten bestaan uit plantaardige ingrediënten, pure essentiële oliën en handgemaakte extracten. Er worden bewust geen synthetische geur- en kleurstoffen, minerale oliën, parabenen of andere gezondheidsonvriendelijke stoffen gebruikt. Alle producten zijn klinisch dermatologisch getest en goedgekeurd, pH-neutraal en dierproefvrij.

Het assortiment van Boútriba bestaat vooral uit bad- en doucheproducten, handwashfoam, bodycrème, massagecrèmes en handgemaakte massageblokken, essentiële oliecomposities en haarproducten. Daarnaast zijn er ook speciale dingen te koop, zoals een kindermassage CD met rustgevende muziek.

De eigenaar van Boútriba is Naomi Stubbe. Het idee voor Boútriba is ontstaan vanuit haar rol als moeder, haar beroep en haar Indonesische achtergrond. Hiermee biedt Naomi een eigen verzorgingslijn voor kinderen en tieners. Massage, verzorging, samen rust creëren, het geeft het kind balans en versterkt het contact tussen ouder en kind.

Neem hier een kijkje op de website.

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu