Home Maandag 17 Juni 2019

Yogi Tea

Rubriek: Hapjes en Sapjes
Gemaakt door: Deborah Bronsveld
Laatst gewijzigd op: 24-01-2011 13:12

Yogi Tea is thee, gemaakt van biologische kruiden en specerijen. Dit gebruik is in samenhang met de filosofie van Ayurveda, dit is een hindoeïstische gezondheidsleer uit India. Het is een uitgebreid systeem van medische voorschriften en praktische handelingen. Dit systeem streeft naar bescherming van de natuurlijke hulpbronnen van de aarde en een zo hoog mogelijke kwalitieit ingrediënten.

In totaal gebruikt Yogi Tea 70 100% biologische kruiden en specerijen en hieruit komen ruim 45 soorten thee. Variërend van groene thee, tot kruidenthee, thee met fruit of speciale thee voor vrouwen, om meer energie of balans te creëren. Of zoals de Tao thee, deze theesoorten zijn samengesteld uit indiase specerijen en chinese kruiden, samen met bloemen zoals jasmijn, lotus of roos.

Daarnaast hebben ze een ontzettend leuke website waar je niet alleen alle informatie over de thee kan vinden maar ook yoga oefeningen. Per situatie of gemoedstoestand lichten ze een yoga oefening toe, met foto en uitleg. Sommige oefeningen vindt je ook terug op de verpakking van de thee, aan de binnenkant van het doosje. En aan het theezakje zit een blaadje met een inspirerende gedachte.

 

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu