Home Maandag 27 Januari 2020

Eerlijk zullen we spelen

Rubriek: Shoppen
Gemaakt door: Meike van Dam
Laatst gewijzigd op: 19-01-2012 10:43

Speelgoed, speelgoed en nog eens speelgoed!

Kinderen zijn er dol op! En natuurlijk is spelen niet alleen leuk, maar is het ook voor het bevorderen van de ontwikkeling.

Motorische ontwikkeling

De motorische ontwikkeling stimuleren tijdens een leuk spel. Op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur ontdekken. Plezier in het spelen, observeren en experimenteren. Lekker knuffelen met de mooiste poppen en knuffels gemaakt van natuurlijke materialen. Hier komen hoofd, hart en handen bij uitstek samen!

Creatieve ontwikkeling

Er is ook speelgoed dat rust geeft, dat betovert en verleidt tot spelen. Speelgoed dat uitdaagt om een nieuw verhaal te verzinnen, dat warmte geeft en de zintuigen op een aangename manier prikkelt. Speelgoed van natuurlijke materialen, zoals hout dat de creativiteit stimuleert.

Knutselen is fijn voor jong en oud. Onze prachtige knutselmaterialen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals bijenwas, wol en natuurlijke verf. Om oneindig creatief mee bezig te zijn. Potloden, krijtjes en verf om de mooiste schilderijen en tekeningen te maken. Kralen om te rijgen, was om te kneden en wol en vilt om de creativiteit op los te laten.

Betoverend en verantwoord speelgoed dat de fantasie prikkelt en creativiteit stimuleert. Met eerlijke materialen als hout, textiel, metaal, edelsteen, aardewerk en bijenwas

met merken als: Kraul, Käthe Kruse, Glückskäfer, Lautenbach, Stocs Stockmar, Lyra, Glob, Grimm's en Pippilott

Op de webshop www.puurspeelgoed.nl vindt u niet alleen speelgoed, maar ook verzorgingsproducten, kleding,boeken voor jong en oud en natuurlijke woonaccessoiresen meer.  

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu Mondiaal samenwerkingsverband