Home Maandag 17 Juni 2019

Krijg nou 'klere'

Rubriek: Organisaties
Gemaakt door: Nathalie Schuit
Laatst gewijzigd op: 12-01-2011 16:21

Heb jij ook een stapel kleren in de kast liggen waar je niks meer mee doet maar toch ook niet zomaar weg wilt gooien omdat ze er nog zo nieuw uitzien? Zijn kleren te groot of juist te klein? Ben je ‘iets’ te enthousiast geweest en heb je iets gekocht wat je nooit aan zult trekken? Dan ben je bij Rouleer de Kleer aan het juiste adres.

Hier kun jij je oude kleren of je miskopen inruilen voor iets anders leuks. Door middel van ruilen geef je de kleding een nieuw leven en maak je iemand anders blij. Ruilen zorgt ook voor minder productie van nieuwe kleren en verbruik van grondstoffen.

Help de wereld mooier maken en ruil jouw kleding voor de kleren van iemand anders. Nu denk je natuurlijk, ik hoef geen versleten broeken en oude meuk, maar niets is minder waar. Alle producten worden gescreend en daarna wordt bepaald of jouw product ruilbaar is.

Meedoen is simpel, meld je aan, maak duidelijke foto’s van je kledingstukken en upload deze. Het lidmaatschap om te ruilen kost 5 euro per halfjaar. Rondsnuffelen kan altijd :) en is gratis.

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu Mondiaal samenwerkingsverband