Home Zaterdag 20 Juli 2019

Innocent

Rubriek: Hapjes en Sapjes
Gemaakt door: Nathalie Schuit
Laatst gewijzigd op: 23-12-2010 14:17

Smoothies gemaakt van 100% fruit, en een combinatie van hele vruchten en vers sap. En verder niks. Klinkt dat niet geweldig?

Innocent drinks maakt deze heerlijke drankjes! Ze noemen hun smoothies “innocent” omdat ze de onschuld zelve zijn; 100% fruit en 100% natuurlijk. Ze gebruiken geen geur-, kleur- en smaakstoffen, geen rare E-honderdnogwatnummers, geen geconcentreerde sappen, geen suiker en geen water. De smoothies van Innocent bestaan alleen maar uit vers fruit, en dat blijft zo.

Innocent is ontstaan in de zomer van 1998, op een muziekfestival in Londen. Drie vrienden van halverwege de 20, Rich, Jon en Adam, die net afgestudeerd waren, namen £500 aan fruit mee en een groot bord boven hun stand en vroegen het publiek of ze hun banen moesten opzeggen om smoothies te gaan maken. De bezoekers van het festival konden antwoord geven door hun flesjes in een JA of een NEE vuilnisbak te gooien. Na het weekend was de JA vuilnisbak helemaal vol. De volgende dag hebben ze alle drie hun baan opgezegd. En nu? Nu wordt Innocent verkocht in Engeland, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, België, Luxemburg en Nederland en ze hebben kantoren in heel veel grote steden in Europa.

Ook benieuwd naar deze heerlijke smoothies? Ren snel naar je supermarkt en neem eens een kijkje op hun website: innocentdrinks.nl

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu Mondiaal samenwerkingsverband