Home Maandag 13 Juli 2020

Eco-logisch?!

Rubriek: Shoppen
Gemaakt door: Deborah Bronsveld
Laatst gewijzigd op: 12-01-2011 11:46

Hier bij Globalicious wordt er veel zelf gebouwd en geknutseld voor als we naar een evenement gaan. Iets wat wij echt nog miste was een verantwoorde bouwmarkt, maar die hebben we gevonden…Eco-logisch! Dit is een winkel, webwinkel en groothandel in milieuvriendelijke producten om mee te klussen. Ideaal zeggen wij, van een verfafdekdoek dat gerecycled is van oude kleding tot de hele schoonmaaklijn van Ecover, volledig op natuurlijke basis.

Op de website is te zien welke vakmannen er zijn die je kunnen helpen bij het verbouwen en opknappen van je huis, op een duurzame en milieuvriendelijke manier.  Dus ook leuk als je twee linkerhanden hebt, Eco-logisch biedt hulp! Als je niet de juiste klusser vindt, kan je een oproepje plaatsen waarin je jouw klus beschrijft. Hier kan dan op gereageerd worden door de klussers. Misschien kan iemand je toch uit de brand helpen of weten ze iemand.

Voor “Doe-het-Zelf voor een ander”  zoekt Eco-logisch naar klus-projecten in de omgeving amsterdam die nodig aangepakt moeten worden, maar waar geen budget voor is. Als je de klus online plaatst onder onder \'Non-profit\' gaat Eco-logisch helpen om de juiste vakmensen bij elkaar te zoeken voor een heuse gratis klusdag!

Ze zijn niet alleen te vinden via hun eigen website, Eco-logisch heeft ook facebook.

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu Mondiaal samenwerkingsverband