Home Vrijdag 26 April 2019

"One of Oprah's favourite things"

Rubriek: Lekker voor je lijf!
Gemaakt door: Deborah Bronsveld
Laatst gewijzigd op: 12-01-2011 10:11

Lekker dobberen in je warme badje of een lekkere douche na een lange dag is altijd heerlijk. Als je dan ook nog eens kan dobberen omringd door heerlijke geuren wens je niks anders meer.

Sabon Bath & Bodycare is een luxe verwennerij voor je hele lichaam, van lekkere zeepjes tot heerlijke bodylotions. Ook hebben ze een speciale organic line die is gemaakt met liefde en respect voor de natuur én voor jouw lichaam, erg Globalicious dus! Sabon is namelijk fel tegen dierproeven en vóór mens en milieu. Hun producten zijn dus milieuvriendelijk en uiteraard 100 procent dierproefvrij. Daarom zijn hun producten voorzien van het ECO-keurmerk: ze bevatten biologische en natuurlijke ingrediënten.
Naast de online shop zijn er ook een aantal winkels verspreid door Nederland, waar je ook nog eens alles mag uitproberen zodat je met het juiste product naar buiten loopt.

In Nederland zijn er 16 filialen te vinden. Wil je ook graag een heerlijk ruikend en verantwoord stukje zeep, of misschien een dierproefvrije bodylotion? Kijk dan snel op hun website of bezoek hun winkel.

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu