Home Dinsdag 18 Februari 2020

Voor de Wereld van Morgen

Rubriek: Communities
Gemaakt door: Lisa van den Dop
Laatst gewijzigd op: 10-01-2011 17:09

Voor de Wereld van Morgen is een community van de ASN Bank voor duurzame doeners; hier heeft iedereen de mogelijkheid om zo actief en praktisch mogelijk bij te dragen aan een duurzame maatschappij. Hier kan je bijvoorbeeld jouw idee concreet maken en omzetten in een actie, maar ook brainstormen met gelijkgestemden. Uiteindelijk is het doel om gezamenlijk jouw idee uit te voeren en zo een bijdrage te leveren aan de wereld van morgen.

Ieder jaar reikt de ASN Bank de Wereldprijs uit. De prijs van €20.000 gaat naar de initatiefnemer van een duurzaam of sociaal project met een frisse blik op duurzaamheid. Het leuke is dat op de avond dat de prijs uitgereikt wordt, iedereen welkom is. De winnaar van 2009 was Treemagotchi.

Steeds meer mensen willen een actieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Zij doen dat allemaal op hun eigen manier: groot, klein, nationaal of internationaal. Sommigen zijn gericht op mensen, anderen de natuur en weer iemand anders zet zich liever in voor dieren.

De ASN Bank steunt deze initiatieven. Via Voor de Wereld van Morgen kunnen mensen van een duurzaam idee samenwerken en de wereld nog mooier maken.

Dit artikel ging over de volgende Millenniumdoelen:

Duurzaam leefmilieu